Diatonična harmonika

učenje diatonične harmonike glasbena šola kantilena
  • 1X tedensko (45 minut)

Pouk  v zasebni glasbeni šoli Kantilena se prilagaja željam, zmožnostim in potrebam vsakega posameznika. Program je namenjen tistim, ki se želijo naučiti igranja diatonične harmonike, v uro učenja pa so vključene tudi osnove teorije, tako za začetnike kot tudi učence z že osnovnim znanjem.

Za kvaliteten pouk igranja diatonične harmonike učenci potrebujejo glasbilo, na katerega lahko vadijo doma. Pri nakupu ustreznega inštrumenta, vam je na voljo lahko tudi vaš mentor.

Vpiši se

Učenje diatonične harmonike na domu

Glasbena šola Kantilena nudi učenje diatonične harmonike na domu, in sicer v območju Ljubljane kjer vozi LPP in v območju občine Domžale. Pouk poteka individualno z učiteljem, po vnaprej dogovorjenem urniku. Program učitelj prilagodi potrebam učenca in je popolnoma individualen. Program učenja na domu je enakovreden učenju na šoli, vendar vas odrešuje voženj do šole in nazaj, s čimer prihranite ogromno časa. Vse kar potrebujete za kvaliteten pouk je inštrument in prostor v katerem se lahko dela nemoteno.

Vpiši se

Učenje diatonične harmonike preko Skype

Glasbena šola Kantilena nudi tudi Skype učenje na daljavo. Pouk poteka individualno z učiteljem, glasbeno predznanje in izkušnje pa niso potrebne. Program učitelj prilagodi potrebam učenca, lahko se tudi kombinira z urami v učilnici. Program učenja online je enakovreden učenju na šoli, vendar vas odrešuje voženj do šole in nazaj, s čimer prihranite ogromno časa. Vse kar potrebujete je ustrezen inštrument in prostor v katerem se lahko dela nemoteno.

Vpiši se