Varstvo osebnih podatkov

Glasbena šola Kantilena se zavezuje k varovanju osebnih podatkov, ki nam jih posredujejo uporabniki naše spletne strani. Splošni pogoji uporabe strani opisujejo, kako uporabljamo in obdelujemo vaše osebne podatke. Če imate vprašanja ali zahteve glede svojih osebnih podatkov, nas lahko kontaktirate na info@kantilena.si. S prijavo in uporabo portala se strinjate s splošnimi pogoji uporabe spletne strani www.kantilena.si.

PRIDOBIVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ko se na naši spletni strani prijavite v tečaj, glasbeno šolo ali drug dogodek, nam posredujete ime, priimek, datum in kraj rojstva, e-poštni naslov, naslov stalnega bivališča, status. Ob prijavi mladoletne osebe, nam posredujete tudi ime in priimek staršev oz. skrbnikov, njihov e-naslov, mobitel in druge podatke. V primeru prijave na e-novice nam posredujete naslov svoje elektronske pošte.

S pomočjo uporabljene programske opreme se zbirajo in shranjujejo tudi nekateri tehnični podatki, kot so vrsta brskalnika in informacije o napravi, operacijskem sistemu, različici aplikacije, jezikovnih nastavitvah in straneh, ki so vam bile prikazane. Nikakor pa ne pride do identifikacije ali zbiranja osebnih podatkov o osebah, ki se skrivajo za temi podatki ali osebah, ki uporabljajo terminalsko opremo. Teh podatkov tudi ni mogoče povezati z drugimi osebnimi podatki, ki so jih posamezni uporabniki tudi dali na razpolago.

NAMEN ZBIRANJA IN OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke hranimo in obdelujemo za namen prodaje in izvedbe storitev, torej za pošiljanje informacij o glasbeni šoli, tečajih, izobraževanjih ali drugih dogodkih, ter vas obveščamo o plačilu in izvedbi storitev, na katere ste se prijavili. Obveščanje običajno poteka po e-pošti, izjemoma tudi prek telefona.

Dogodki Glasbene šole Kantilena se fotografirajo in/ali snemajo zaradi dokumentiranja in arhiviranja, posredovanja spominskih fotografij ali posnetkov udeležencem, informiranja javnosti v medijih in na družbenih omrežjih. Prisotnost na dogodku pomeni, da se strinjate z objavo fotografij v tiskanih ali elektronskih medijih. Če ne želite biti fotografirani in/ali snemani, organizatorja na to opozorite pred začetkom dogodka in upoštevajte njegova navodila.

VARNOST OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik storitev se obvezuje, da skrbno varuje podatke uporabnikov ter jih uporablja izključno za potrebe izvajanja storitev. Osebne podatke uporabnikov varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Dostop in uporaba osebnih podatkov je na voljo samo pooblaščenim osebam, ki jih potrebujejo za svoje delo.

DOSTOP DO IN POPRAVKI OSEBNIH PODATKOV

Vsak posameznik ima pravico pregledati svoje osebne podatke, ki jih hranimo oziroma zahtevati njihov izbris. Zahtevo nam lahko pošlje na e-naslov: info@kantilena.si ali pisno po pošti na sedež glasbene šole. Želimo poskrbeti, da so osebni podatki točni, veljavni in popolni, zato želimo in pričakujemo, da se v primeru morebitnih napačnih informacij, posameznik obrne na nas. Osebne podatke, s katerimi razpolagamo, bomo popravili.

POVEZAVE DO DRUGIH SPLETNIH STRANI

Naše spletno mesto vsebuje povezave na spletna mesta drugih organizacij, podjetij ali oseb. Glasbena šola Kanntilena ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.

Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni oziroma prilagodi. V primeru bistvenih sprememb vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.