Klavir

učenje klavirja, poučevanje klavirja, igranje klavirja, glasbena šola
  • 1x tedensko (45 minut)
  • 2x tedensko (2×30 minut), primerno za najmlajše učence.

Pouk v zasebni glasbeni šoli Kantilena poteka po programu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, seveda pa se prilagodimo željam, zmožnostim in potrebam vsakega posameznika. Program je namenjen tistim, ki se želijo naučiti igranja klavirja ali klaviatur, v uro učenja pa so vključene tudi osnove teorije, tako za začetnike kot tudi učence z že osnovnim znanjem.

Za kvaliteten pouk igranja klavirja učenci potrebujejo glasbilo, na katerega lahko vadijo doma. Pri nakupu ustreznega inštrumenta, vam je na voljo lahko tudi vaš mentor.

Vpiši se

Učenje klavirja na domu

Glasbena šola Kantilena nudi učenje klavirja na domu, in sicer v območju Ljubljane kjer vozi LPP in v območju občine Domžale. Pouk poteka individualno z učiteljem, po vnaprej dogovorjenem urniku. Program učitelj prilagodi potrebam učenca in je popolnoma individualen. Program učenja na domu je enakovreden učenju na šoli, vendar vas razbremeni voženj do šole in nazaj, s čimer prihranite ogromno časa. Vse kar potrebujete za kvaliteten pouk je inštrument in prostor v katerem se lahko dela nemoteno.

Vpiši se

Učenje klavirja preko Skype

Glasbena šola Kantilena nudi tudi Skype učenje na daljavo. Pouk poteka individualno z učiteljem, glasbeno predznanje in izkušnje pa niso potrebne. Program učitelj prilagodi potrebam učenca, lahko se tudi kombinira z urami v učilnici. Program učenja online je enakovreden učenju na šoli, vendar vas razbremeni voženj do šole in nazaj, s čimer prihranite ogromno časa. Vse kar potrebujete je ustrezen inštrument in prostor v katerem se lahko dela nemoteno.

 Vpiši se